Training

HDRA | training

Training

Waar je nóg meer aan hebt dan aan een goede loopbaanprofessional is eenvoudig: geen langdurig zieke medewerkers. Om ervoor te zorgen dat burn-out wordt voorkomen kan training van managers goed werken. Hoe herken je overbelasting bij iemand? Wat kun je doen en wat eigenlijk niet?

Het lijkt allemaal vrij eenvoudig. Uiteindelijk is het dat ook, maar het is wel handig als iemand je de goeie richting op helpt.

In een maatwerk traject kom ik graag langs bij bedrijven. Dan spreek ik eerst met de directie. Daar begint het natuurlijk, want het valt of staat met de ideeën van de directie. Hoe ver wil je gaan om je medewerkers lichamelijk en geestelijk gezond te houden? Ik kom niet alleen met wollige taal en voorstellen om de medewerkers rust en plezier te geven. Ik onderbouw het met cijfers! Wat levert dit nou op? Wat kosten zieke medewerkers? En wat kun je besparen door een aantal veranderingen?

 

Vervolgens de mensen van HR, een super belangrijke spil in de organisatie. De wet verbetering poortwachter is meer dan een lijst met regeltjes. Wat zit daar nou achter? En hoe kunnen we de managers helpen en de taken voor iedereen lichter maken?

En uiteindelijk komt het belangrijkste: de managers. Dat zijn de mensen op de werkvloer die het moeten doen. Zij sturen de medewerkers aan en hebben zicht op de werkzaamheden. Ik geef ze de handvatten die ze nodig hebben om het welzijn van hun medewerkers goed in de gaten te houden.

Wet verbetering poortwachter

Als je mijn website bezoekt dan hoef ik doorgaans niet uit te leggen wat de wet verbetering poortwachter is. Voornaamste punt is dat ik ervan op de hoogte ben, me eraan conformeer en mijn kennis op peil houd door uitgebreid de vakliteratuur bij te houden.

Neem contact op